Ποια είναι η αλήθεια για τα στρώματα Latex;

Τα στρώματα ύπνου “Λάτεξ” είναι φτιαγμένα από το φυσικό λάτεξ και είναι σχεδιασμένα να υποστηρίζουν το σώμα μας και παράλληλα να έχουν διάρκεια ζωής περισσότερα χρόνια από όλα τα υπόλοιπα στρώματα.

Παρόλο που τα στρώματα ύπνου “Λάτεξ” είναι ευρέως γνωστά για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τα τρομερά πλεονεκτήματα που διαθέτουν, είναι υψίστης σημασίας να αναφέρουμε πως υπάρχουν και στρώματα λάτεξ που δεν τυγχάνουν της ίδιας κατασκευής.

Τα στρώματα λάτεξ είναι υποαλλεργικά, φιλικά προς το περιβάλλον, και μπορούν να μειώσουν – εξαλείψουν τους πόνους που έχουμε στο σώμα μας αλλά μόνο όταν επιλέγουμε σωστά και πραγματικό στρώμα λάτεξ και όχι κάποια απομίμηση.

Στρώματα από φυσικό Λάτεξ

Τα στρώματα ύπνου λάτεξ υψηλής περιεκτικότητας είναι μια επιλογή φιλική προς το περιβάλλον και φυσικά οικολογική ως προς τον άνθρωπο. Είναι φτιαγμένα από φυσικό λάτεξ και δεν περιέχουν χημικές προσμίξεις. Επίσης είναι τα σρώματα αυτά είναι υποαλλεργικά και αντιβακτηριακά και έχουν την τάση να μην απορροφούν σκόνη και σωματίδια που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα.

Στρώματα από συνθετικό Λάτεξ

Το φυσικό λάτεξ προέρχεται από τον ώριμο καρπό του δένδρου heveabrasiliensis το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό με την ονομασία καουτσουκόδενδρο.

Το συνθετικό λάτεξ μπορεί να δείχνει πανομοιότυπο ακόμη και παρατηρώντας το με ένα μικροσκόπιο αλλά έχει σημαντικές διαφορές από το φυσικό λάτεξ.

Η πρώτη και σημαντική διαφορά μεταξύ συνθετικού και φυσικού λάτεξ είναι η διαφορά στην τιμή. Η χαμηλότερη τιμή του συνθετικού λάτεξ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να υποψιάσει τον υποψήφιο αγοραστή.

Άλλες διαφορές μεταξύ φυσικού και συνθετικού λάτεξ είναι πως το δεύτερο δεν είναι ούτε υποαλλεργικό ούτε οικολογικό και δεν έχει τα πλεονεκτήματα του φυσικού λάτεξ σε καμία περίπτωση.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία στο site μας και για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» συμφωνείτε με τη χρήση της πολιτικής μας.