Στρώματα

COCOLATEX

COCOLATEX – 27 CM,υψος (+- 1 CM)

1.υφασμα πλεκτο, ελαστικο – βαμβακερο. πλεκτό ελαστικό ύφασμα με βαμβακερές ίνες. Η αντιβακτηριακή προστασία, σε συνδυασμό με το βαμβακερό ύφασμα, προσφέρει έναν υγιεινό ύπνο.
2.Soft foam 20 s. Αφρώδες υλικό μεγάλης αντοχής που προσφέρει ευκαμψία, ελαστικότητα και ομοιομορφία στο στρώμα.
3.Non woven. μη υφαντο υφασμα λεπτο,οικολογικο και ανακυκλωσημο. ( για καλυτερη συγκρατηση των υλικων).
4.LATEX.
Φυσικό καουτσούκ που προέρχεται από το χυμό του τροπικού δέντρου Εβέα (καουτσουκόδεντρο).. Υλικό υψηλής ελαστικότητας, υποαλλεργικό με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Προσφέρει σωστό αερισμό του εσωτερικού του στρώματος, χάρη στις πολυάριθμες κυψέλες που διαθέτει και απαλή στήριξη σε όλα τα σημεία επαφής.
5.Foam 3000.
Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που συμβαλει στη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος και την ιδανική ανατομικη και ορθοπεδικη υποστήριξη της σπονδυλικης στηλης.
6.foam 2500.
Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής με αριστη ανατομικη συμπεριφορα.
7.COCOLATEX 5 CM – Ο κοκοφοινικας ειναι ψεκασμένος με φυσικο υγρό λατεξ ώστε να παραμένει ελαστικος και αναλλοίωτος για μεγάλο χρονικό διάστημα και να διατηρεί τις ιδιότητες αποβολής υγρασίας και αερισμού του στρώματος.
8.Hard foam 2000.
Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα, ευκαμψία και ομοιομορφία στο στρωμα.
9. αεραγωγοι. (συμβαλουν στον καλυτερο εξαερισμο του στρωματος).
10.χειρολαβες.(για ευκολη μετακινηση και ηπιο τραβηγμα).

Eνα στρώμα εξαιρετικής ποιότητας με διαφορετικες στρωσεις υλικων που προσδιδουν στο στρωμα ανατομικοτητα, ελαστηκοτητα και ορθοπεδικοτητα. Το φυσικο latex σε συνδυασμό με foam energy υψηλής ελαστικότητας και αντοχής, εξασφαλίζουν στο στρωμα ανατομική συμπεριφορά και ορθοπεδικη στηριξη με μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.
Εγγυηση στρωματος 7 χρονια.

ΒΑΘΜΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ.1 2 3 4 5 6 ΣΚΛΗΡΟ.( 10 )