Στρώματα

LATEX

AFROLATEX- 24 CM υψος (+-1 cm)

1.υφασμα πλεκτο, ελαστικο – βαμβακερο. πλεκτό ελαστικό ύφασμα με βαμβακερές ίνες.Η αντιβακτηριακή προστασία, προσφέρει έναν υγιεινό ύπνο.
2. Soft foam 20 s. (Αφρώδες υλικό μεγάλης αντοχής που προσφέρει ευκαμψία, ελαστικότητα και ομοιομορφία στο στρώμα).
3.non woven.μη υφαντο υφασμα λεπτο,οικολογικο και ανακυκλωσημο.( για καλυτερη συγκρατηση των υλικων)
4.LATEX. Φυσικό καουτσούκ που προέρχεται από το χυμό του τροπικού δέντρου Εβέα (καουτσουκόδεντρο).. Υλικό υψηλής ελαστικότητας, υποαλλεργικό με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Προσφέρει σωστό αερισμό του εσωτερικού του στρώματος, χάρη στις πολυάριθμες κυψέλες που διαθέτει και απαλή στήριξη σε όλα τα σημεία επαφής.
5.Soft foam 3000.
Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που συμβαλει στη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος και την ιδανική ανατομικη υποστήριξη της σπονδυλικης στηλης.
6.Special soft foam 4000.
Αφρώδες υλικό εξελιγμένης τεχνολογίας το οποίο με την ανοιχτή του δομή επιτρέπει την κυκλοφορια του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος. Αφρώδες υλικό που προσφέρει, μια πολυτελή αίσθηση. Αγκαλιάζει απόλυτα κάθε σημείο του σώματος, εξαλείφωντας τις πιέσεις που ασκούνται από το στρώμα.
7.Soft foam 3000.
Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που συμβαλει στην ιδανική ανατομικη υποστήριξη της σπονδυλικης στηλης.
8.LATEX. Φυσικό καουτσούκ που προέρχεται από το χυμό του τροπικού δέντρου Εβέα (καουτσουκόδεντρο).. Υλικό υψηλής ελαστικότητας, υποαλλεργικό με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Προσφέρει σωστό αερισμό του εσωτερικού του στρώματος, χάρη στις πολυάριθμες κυψέλες που διαθέτει και απαλή στήριξη σε όλα τα σημεία επαφής.
9. αεραγωγοι. (συμβαλουν στον καλυτερο εξαερισμο του στρωματος).
10.χειρολαβες.(για ευκολη μετακινηση)

Στρώμα από Special soft foam και φυσικό latex , φυσική ελαστικότητα και ανατομικότητα! Τα ανατομικά στρώματα με φυσικο latex ουσιαστικά αγκαλιάζουν το σώμα σας με τον πιο ιδανικό τρόπο και δίνουν σωστή υποστήριξη σε κάθε σημείο του σώματος . Δύο άνθρωποι μπορούν να κοιμηθούν με απόλυτη άνεση , καθώς το στρώμα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους και απορροφά την αντίδραση της κίνησης.
Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από 3 στρώσεις special soft foam με εξαιρετική απαλότητα και 2 στρωσεις από φυσικο latex υλικό που συνδυάζει την εργονομία και την άνεση εξασφαλίζοντας ισορροπημένη στήριξη, εκμηδενίζοντας τις πιέσεις που ασκούνται σε κεφάλι, αυχένα και μέση.
Εγγυηση 5 χρόνια.

ΒΑΘΜΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ. 1 2 3 4 ΣΚΛΗΡΟ. ( 10 )