Στρώματα

MEMORY SPRING

MEMORY SPRING στρώμα μιας όψεως – 26 cm υψος (+- 1 cm).

1. υφασμα επεξεργασιας aloe vera (απαλο) αντιμικροβιακο εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου.
3.αφρολεξ Νο 200
(Αφρώδες υλικό μεγάλης αντοχής που προσφέρει ευκαμψία, ελαστικότητα και ομοιομορφία στο στρώμα).
4.non woven.μη υφαντο υφασμα λεπτο,οικολογικο και ανακυκλωσημο ( για καλυτερη συγκρατηση των υλικων).
5. memory foam 7,5 cm.
άριστο υλικό για εκτόνωση της πίεσης, καθώς προσαρμόζεται στο ακριβές περίγραμμα του σώματός σας. Επανέρχεται μόλις αποφορτιστεί. Τελευταίας γενιάς και υψηλής ποιότητας αφρός μνήμης με θερμορυθμιστικές ιδιότητες που ενσωματονει την τεχνολογία αιχμής σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ύπνου, προσαρμόζεται προοδευτικά στις καμπύλες του σώματος μας, ανιχνεύοντας την θερμότητα του, χαρίζει ιδανική αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης.
6. hard foam 3500
(Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα.
7.βαμβακερος ταπητας. ( Θερμοδεμένος κετσές λευκός (feltron), εξαιρετικής αντοχής, συνοχής και υφής. Ιδανικός για οικολογικά στρώματα.)
8.γιούτα ή cocolatex( κοκοφοινικας ελαστικοποιημενος )αναλογα την προτιμηση.
(Η γιουτα είναι ένα είδος φυτικού σκληρού τάπητα φτιαγμένο από τις ίνες του φυτού Γιούτα. Πολύ ανθεκτικό υλικό που δίνει προστασία μεταξύ των ελατηρίων και των άλλων υλικών του στρώματος συμβαλοντας ταυτοχρονα στον καλο αερισμο του στρωματος).
( Ο κοκοφοινικας ειναι ψεκασμένος με φυσικο υγρό λατεξ ώστε να παραμένει ελαστικος και αναλλοίωτος για μεγάλο χρονικό διάστημα και να διατηρεί τις ιδιότητες αποβολής υγρασίας και αερισμού του στρώματος).
9.τελαρο με ελατηρια bonnel 2,40mm( 98ελ/μ2.) με εσωτερικα στιριγματα για να διαμορφωνουν ζωνες διαφορετικης σκληροτητας. Κατασκευασμένα από ευρωπαϊκό ανοξείδωτο ατσάλι που διαμορφώνουν την αντοχή των στρωμάτων. Αποτελούν τη βάση των ορθοπεδικών στρωμάτων και εξασφαλίζουν τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης).
10.ατσαλινη λαμα περιμετρικα για καλυτερη σταθεροτητα του τελαρου.
( Το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, διασφαλίζει τη σταθερότητα του στρώματος).
11. χειρολαβες.(για ευκολη μετακινηση).
12. αεραγωγοι. (συμβαλουν στον καλυτερο εξαερισμο του στρωματος).

Ενα καινοτόμο στρωμα που συνδυάζει την εργονομία και την άνεση εξασφαλίζοντας ισορροπημένη ορθοπεδικη στήριξη, εκμηδενίζοντας τις πιέσεις που ασκούνται σε κεφάλι, αυχένα και μέση, εξασφαλίζοντας την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.Το Στρώμα Memory Foam είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που υποφέρετε από πόνους στην σπονδυλική στήλη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός χρήσης τελευταίας γενιάς και υψηλής τεχνολογίας αφρού μνήμης που προσαρμόζει άψογα το σχήμα του ανάλογα με την θερμότητα που εκπέμπει το σώμα, ακολουθώντας τις φυσικές καμπύλες του σώματος . Οι παραπάνω ιδιότητες το καθιστούν ένα ιδιαίτερα κατάλληλο στρωμα για ολους τους σωματοτυπους.
Εγγυηση στρωματος 5 χρονια.

ΒΑΘΜΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ. 1 2 3 4 5 6 7 ΣΚΛΗΡΟ.( 10 )

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ

Σκληρός τάπητας που προσφέρει μόνωση και ενίσχυση στην επαφή μεταξύ των ελατηρίων και των υλικών. Λειτουργεί υποαλλεργικά.
Τελευταίας γενιάς και υψηλής ποιότητας αφρός μνήμης με θερμορυθμιστικές ιδιότητες που μετουσιώνει την τεχνολογία αιχμής σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ύπνου. Χάρη στην ανοιχτή κυτταρική του δομή επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του περιορίζοντας την εφίδρωση.

Συνδυασμό με ενισχυμένα αφρώδη ύλικά και το καινοτόμο υλικό Visco Air Memory Foam, που προσαρμόζεται προοδευτικά στις καμπύλες του σώματος μας, ανιχνεύοντας την θερμότητα του, χαρίζει ιδανική αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης των μυών μας