Πολιτική Επιστροφών www.thrakistrom.gr

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Θράκηstrom στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.thrakistrom.gr

Πολιτική Επιστροφών

Τα προϊόντα της Θράκηstrom δεν δέχονται επιστροφή καθώς όλα φτιάχνονται κατά παραγγελία και στα μέτρα του πελάτη.
Οι προδιαγραφές (Διαστάσεις, κατηγορία, ποιότητα κ.τ.λ) του στρώματος  ορίζονται πάντα από την επιλογή  του πελάτη που κάνει την παραγγελία πριν μπει στην παραγωγή από τη βιοτεχνία Θράκηstrom.
Επιστροφές προϊόντων δεχόμαστε μόνο στην περίπτωση που αποδεδειγμένα υπάρχει κάποια κατασκευαστική αστοχία ή ελάττωμα. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή  και υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Α. Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή στο τηλ.2531026721 σε ώρες καταστήματος.
Β. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.
Γ. Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ.)

Θα πρέπει να γνωρίζετε επίσης :

  1. Προσαρμογή στο καινούργιο στρώμα. Χρειάζεστε χρόνο για να συνηθίσετε το νέο σας στρώμα. Δώστε, λοιπόν, στο νέο σας στρώμα λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις καμπύλες του σώματος σας και στη στάση του ύπνου σας, και θα σας χαρίσει μια μοναδική αγκαλιά. Συνιστάται περίπου ένας μήνας προσαρμογής.
  2. Μυρωδιά του στρώματος. Όπως κάθε νέο προϊόν, έτσι και το στρώμα έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του καινούριου. Η μυρωδιά είναι απόλυτα φυσιολογική, δεν θεωρείται ελάττωμα και θα εξαφανιστεί μετά από μερικές μέρες.Χρειάζεται να αφαιρέσετε τη συσκευασία του στρώματος και να το αφήσετε να αεριστεί για μερικές ώρες.
  3. Διαστάσεις του στρώματος. Το νέο σας στρώμα κατασκευάστηκε ειδικά για εσάς, στις διαστάσεις που μετρήσατε πριν από την παραγγελία, με δική σας ευθύνη. Αν το στρώμα σας είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από το κρεβάτι, δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση.
  4. Αίσθηση άνεσης του στρώματος. Αν το νέο σας στρώμα δεν σας ικανοποιεί στο τομέα της άνεσης δεν γίνεται επιστροφή στρώματος ή χρημάτων.
  5. Αφρώδη Υλικά του στρώματος. Τα αφρώδη υλικά του στρώματός σας προσαρμόζονται ελαφρώς για να αγκαλιάσουν το σώμα σας, ειδικά στα πιο βαριά σημεία (γοφοί, ώμοι , πλάτη). Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και απαραίτητο ώστε το στρώμα να σας χαρίζει άνεση και σωστή στήριξη. Μία υποχώρηση στην επιφάνεια του στρώματος σας, έως 10% του ύψους του στρώματος  είναι εντός των επιτρεπτών ορίων και δεν θεωρείται ελάττωμα. Η μέτρηση πρέπει να γίνει 6  ώρες μετά από την τελευταία χρήση του στρώματος.

** Σημείωση: Η εταιρεία δεν ευθύνεται για όποιες φθορές προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων από την μεταφορική εταιρεία προς τον πελάτη!