Πολιτική Ακύρωσης / Υπαναχώρησης

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Σύμφωνα με το Ν.2251/1994 αρ. 3ε παρ. 1, ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε – για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ο καταναλωτής δεν μείνει ικανοποιημένος με την παραγγελία του, έχει το δικαίωμα της υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβασης που έχει συνάψει, μέσα σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημέρων από την ημέρα αποστολής των προϊόντων, συμπληρώνοντας σωστά το Έντυπο Υπαναχώρησης που συνοδεύει τα προϊόντα και στέλνοντας το απευθείας στο email thrakistrom1@gmail.com. Διαφορετικά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 25310 26721 & 6977351698, ενημερώνοντάς μας για την επιθυμία του. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πλήρωσε ο καταναλωτής (μετρητά, κατάθεση, ή πιστωτική κάρτα)

Διαδικασίες Επιστροφής

Ο καταναλωτής οφείλει να συσκευάσει το προϊόν, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή και να τοποθετήσει μέσα στη συσκευασία την οποία έχει φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο να παραθέτει τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Αποστέλλει το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παρέλαβε την παραγγελία του, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Σημειώνεται ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Επισημαίνεται πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Ο καταναλωτής εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προϊόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email στο thrakistrom1@gmail.com ή με τηλέφωνο στο 25310 26721 & 6977351698, γνωστοποιώντας μας εάν επιθυμεί αλλαγή  ή αν θα αντικαταστήσει το προϊόν με κάποιο νέο από την ιστοσελίδα μας. Τα στοιχεία που πρέπει να αναφέρει πέρα από ονοματεπώνυμο, είναι ο αριθμός της παραγγελίας, και ο κωδικός του προϊόντος που θέλει να αλλάξει.

Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συνοδεία του με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση.

Η διεύθυνση αποστολής επιστροφής των προϊόντων είναι: Ανδριανουπόλεως 129, Ν. Ροδόπης Κομοτηνή, Τ.Κ 69100