Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται  σε όλη την Ελλάδα  και αναλυτικότερα:

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ
(Παράδοση 6-15 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί)

Η  παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.  Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 6-15 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί.
Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

Η παράδοση στο πεζοδρόμιό σας αφορά διευθύνσεις που βρίσκονται σε πρωτεύουσες νομών και κωμοπόλεις που κάνει δρομολόγια η μεταφορική. Εάν η παράδοση πρέπει να γίνει σε απομακρυσμένα χωριά και οικισμούς τότε θα πρέπει ο παραλήπτης να μεταβεί ο ίδιος στη μεταφορική για να παραλάβει το εμπόρευμα. Εάν επιθυμεί ο παραλήπτης να παραδοθεί στο χώρο του θα πρέπει ο ίδιος να συνεννοηθεί με τη μεταφορική και να πληρώσει τα έξοδα της μεταφοράς.

**Επίσης φροντίζουμε να ενημερώνουμε τον πελάτη για οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να προκύψει, είτε λόγω μη έγκαιρης παράδοσης του προϊόντος από την εταιρεία μας είτε λόγω καθυστέρησης της μεταφορικής εταιρείας.


**Όλα τα προϊόντα παραδίδονται και ταξιδεύουν αμπαλαρισμένα για την μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων από την μεταφορική εταιρεία προς τον πελάτη.