Στρώματα

PLATINUM

PLATINUM-26 CM υψος (+-1cm)

1.υφασμα πλεκτο, ελαστικο – βαμβακερο. πλεκτό ελαστικό ύφασμα με βαμβακερές ίνες. Η αντιβακτηριακή προστασία, σε συνδυασμό με το βαμβακερό ύφασμα, προσφέρει έναν υγιεινό ύπνο. Η επεξεργασία με Aloe Vera, εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου.
2.Soft foam 20 s. Αφρώδες υλικό μεγάλης αντοχής που προσφέρει ευκαμψία, ελαστικότητα και ομοιομορφία στο στρώμα.
3.Non woven. μη υφαντο υφασμα λεπτο,οικολογικο και ανακυκλωσημο. ( για καλυτερη συγκρατηση των υλικων).
4. βατα από βαμβακι. Οικολογικό προϊόν από καθαρό βαμβάκι που επιτυγχάνει τη σωστη ρυθμιση της υγρασιας του στρωματος
5.Special foam 2500. Αφρώδες υλικό εξελιγμένης τεχνολογίας το οποίο με την ανοιχτή του δομή επιτρέπει την κυκλοφορια του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος.
6.Soft foam 4000.
Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που συμβαλει στη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος και την ιδανική ανατομικη υποστήριξη της σπονδυλικης στηλης.
7. foam 2500. Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής με αριστη ανατομικη συμπεριφορα.
8.Soft foam 3000. Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που συμβαλει στη διατήρηση της ομοιομορφίας του στρώματος και την ιδανική ανατομικη υποστήριξη της σπονδυλικης στηλης.
9.Non woven. μη υφαντο υφασμα λεπτο,οικολογικο και ανακυκλωσημο. ( για καλυτερη συγκρατηση των υλικων).
10.Τελαρο pocket spring (ανεξαρτητα ελατηρια) το κάθε ελατηριο είναι τοποθετημενο χωριστα μεσα σε θηκη. Με 5 ζωνες διαφορετικης σκληροτητας,
11. περιμετρικο λαμακι. Το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, διασφαλίζει τη σταθερότητα του στρώματος.
12. περιμετρικη στηριξη με αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής και υψηλής πυκνότητας, που αποτρέπει την ολίσθηση έξω από το στρώμα. Επιπλέον, η ανοιχτή δομή σε ορισμενα σημεια του επιτρέπει τον σωστό εξαερισμό του στρώματος.
13. αεραγωγοι. (συμβαλουν στον καλυτερο εξαερισμο του στρωματος).
14.χειρολαβες.(για ευκολη μετακινηση)

Eνα στρώμα εξαιρετικής ποιότητας με ανεξάρτητα ελατήρια! Τα ανεξάρτητα ελατήρια πιέζονται ξεχωριστά το ένα από το άλλο και αυτό δίνει το πλεονέκτημα στο στρώμα σας να ακολουθεί το σχήμα του σώματός σας παρέχοντάς σας εξατομικευμένη στήριξη. Τα ανεξάρτητα ελατήρια αποτελούν τον κύριο παράγοντα που αυξάνει το δείκτη ανατομικότητας στο στρώμα προσδίδοντάς του καλύτερες ιδιότητες και περισσότερα πλεονεκτήματα.Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ανατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια που προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματος προσφέροντας σωστή στήριξη και ξεκουραση κατά τη διαρκεια του υπνου.
Εγγυηση στρωματος 5 χρονια.

ΒΑΘΜΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ. 1 2 3 ΣΚΛΗΡΟ.( 10 )